U bevindt zich hier:

Ondersteuning en advisering bij bepalen toekomst vastgoedbeheer

Voor het vaststellen van de vastgoedstrategie van Zorggroep Almere wordt een startpunt bepaald.

Zorggroep Almere
Zorggroep Almere biedt zorg via gezondheidscentra, wijkverpleging en woonzorgcentra. De zorg wordt grotendeels verleend vanuit haar huisvesting – deels in eigendom en deels via huur van derden. In de afgelopen periode heeft Zorggroep Almere zich gebogen over de wijze waarop zij het vastgoedbeheer in de toekomst wil inrichten. De vastgoedstrategie wordt geactualiseerd: om deze vast te kunnen stellen heeft de organisatie actuele vastgoedinformatie nodig. BWE is gevraagd om te ondersteunen en adviseren bij dit proces.

De werkzaamheden
De twee concrete taken waar BWE zich in deze fase van de opdracht mee bezig houdt is:

1. Het bepalen van de netto vloeroppervlaktes (NVO) volgens NEN2580;
2. In kaart brengen van de onderhoudsbehoefte middels een conditiemeting conform de NEN2767. Op basis van deze conditiemeting wordt vervolgens een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) opgesteld.

In de komende periode zullen we naast het uitvoeren van deze werkzaamheden, ook ondersteuning leveren aan de afdeling Vastgoed. Zo zullen we ons o.a. bezig houden met het completeren van de gebouwdossiers, het budgetteren en uitvragen van onderhoudswerkzaamheden en het voeren van contractmanagement op de onderhoudscontracten.

Benieuwd naar hoe BWE Adviseurs gebouwbeheer uw organisatie kan ondersteunen? We vertellen er graag meer over. Neem contact op met Frank Koedijk, adviseur Beheer en Onderhoud.


Frank Koedijk

Adviseur Beheer en Onderhoud

NEEM CONTACT OP

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2021 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring