U bevindt zich hier:

Optimalisatie van het binnenklimaat

BWE begeleidt Rembrandt College bij het verbeteren van het binnenklimaat. Aanhoudende klachten vroegen om een technische interventie.

Aanhoudende klachten omtrent het binnenklimaat, waaronder gebrekkige ventilatie, het slecht kunnen verwarmen en koelen van de klaslokalen vroegen om een technische interventie. BWE heeft de klachten geanalyseerd en daarbij geconstateerd dat de CV installatie inclusief de regeltechniek aan vervanging toe waren en dat de luchtbehandelingsinstallatie niet optimaal functioneerde.

Na de technische analyse heeft BWE een plan van aanpak opgesteld voor het vervangen van de CV installatie inclusief de bijbehorende regeltechniek. Daarnaast heeft zij geconstateerd dat het ontwerp van de luchtbehandelingskanalen niet juist waren gedimensioneerd. Door het aanpassen van deze kanalen is ervoor gezorgd dat er alsnog voldoende verse lucht in de klaslokalen wordt aangevoerd. Deze aanpassingen hebben er toe geleidt dat alle gebruiksruimten zijn voorzien van voldoende verse lucht volgens het bouwbesluit.

Diensten BWE

  • Analyse klimaatklachten
  • Het opstellen van een plan van aanpak
  • Contractvorming
  • Toezicht

Wilt u meer informatie over dit project of over onze dienstverlening neem dan nu contact met ons op.

 


Sander van Kessel

directeur - adviseur

NEEM CONTACT OP

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring