U bevindt zich hier:

Asset inventarisatie

Inzicht in de te beheren en onderhouden elementen van uw huisvesting

Opstellen van Asset inventarisatielijsten
Adequaat beheer en onderhoud begint bij een gedegen inventarisatie van de te beheren en onderhouden elementen. De Asset inventarisatielijsten van BWE Adviseurs geven een helder beeld over de bouwkundige en installatietechnische elementen in uw gebouw. De inventarisatielijst wordt 2-ledig opgesteld.

  1. Inzicht in de te beheren en onderhouden elementen
    Hierbij wordt inzicht verkregen door alle aangetroffen installatie delen te inventariseren. Tijdens de inventarisatie worden specifieke element eigenschappen opgenomen. Hierbij valt te denken aan merk, type bouwjaar, capaciteit en locatie. Uiteraard zullen in overleg met de oprachtgever vastgestelde elementen in beeld worden gebracht.
  2. Inzicht in de staat van de aangetroffen installatiedelen.
    De aangetroffen installatiedelen zullen worden geïnspecteerd conform de NEN2767. Deze Nederlandse kwaliteitsnorm staat garant voor een deskundige en betrouwbare registratie van de conditie van gebouwen en installatie. Indien gewenst zullen onze inspecteurs op basis van uw onderhoudscontract het uitgevoerde onderhoud beoordelen en optimalisaties rapporteren.

De opgestelde Asset inventarisatielijsten op basis van de NL-SFB en de NTA 8027 vormen een optimaal uitgangpsunt voor de aanbesteding van het onderhoud. Wilt u meer informatie over onze Asset inventarisatie of over onze diensten bij het aanbesteden van het onderhoud neem dan nu contact met ons op.

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring