U bevindt zich hier:

Integraal advies onderhoudsmanagement

Effectief beheer, onderhoud en verduurzaming van huisvesting: een continu proces

Uw organisatie is volop in beweging. Natuurlijk moet uw huisvesting hierin meebewegen. Dit is geen eenmalige actie, maar een continu proces waar beheer, onderhoud en verduurzaming een belangrijke rol in spelen. Zo blijft uw huisvesting altijd van toegevoegde waarde voor de dagelijkse gang van zaken van uw organisatie.

Afgestemd op de praktijk
Onze adviseurs bieden u een helder overzicht en structuur binnen uw vastgoeddata die volgt uit inspecties en adviezen. Hiermee helpen we u om verbindingen te leggen die de basis vormen voor integrale, haalbare plannen en budgetten voor een duurzaam beheer op tactisch en strategisch niveau. Zoals het onderhoud versoberen van vastgoed wat op termijn wordt afgestoten, het meenemen van verduurzaming in de onderhoudsbegroting en meer. Wij kunnen u ook helpen bij de daadwerkelijke begeleiding van deze onderhoudswerkzaamheden.

Met onze betrokkenheid creëren we een solide basis voor uw assetmanagement, zodat er een betere afstemming ontstaat op de daadwerkelijke onderhoudsbehoeften en lagere levenscycluskosten van uw vastgoed.Wij helpen op praktijkgerichte wijze uw beheer, onderhoud en verduurzaming vorm te geven. Onze expertise verbindt uw organisatiestrategie met doeltreffend vastgoedbeheer. Met de benodigde vastgoed- en organisatiekennis zoeken we verbinding tussen strategie, techniek en financiën. Zo adviseren we u om uw vastgoedportefeuille op een duurzame manier te beheren én te verduurzamen. Onze aanpak daarin is gebaseerd op de kwaliteitsnorm NEN8026.

Wilt u uw vastgoedbeheer en onderhoud optimaal afstemmen op de behoeften van uw organisatie en tegelijkertijd verduurzamen? Neem contact op met één van onze collega's

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring