U bevindt zich hier:

Onderhoudsbegeleiding planmatig en preventief

Naast inzicht ook begeleiding van verduurzaming- en onderhoudswerkzaamheden

Met inzicht in beheer en onderhoud van uw vastgoed bent u al goed op weg. U bent onder andere al in staat om keuzes te maken over het uit te voeren onderhoud, al dan niet in combinatie met verduurzaming. Echter is het wenselijk dat de onderhoudsmaatregelen ook daadwerkelijk in uitvoering worden voorbereid, ingekocht en uitgevoerd.

Daarom werken onze adviseurs bij veel van onze opdrachtgevers ook op operationeel niveau mee op vastgoedafdelingen, om de voorbereiding en uitvoering van beheer en onderhoud te begeleiden. We begeleiden daarbij het planmatige onderhoud, het preventieve onderhoud eb verduurzamingsmaatregelen. Zowel op bouwkundig- als installatietechnisch vlak.

Van voorbereiding tot en met begeleiden van de realisatie: onze adviseurs begeleiden en monitoren het hele proces. Daarnaast zorgen wij uiteraard ook voor de borging van resultaat en kwaliteit en de overdacht naar uw vastgoedbeheer. We actualiseren vastgoedinformatie, waarmee we de planvorming, borging en beheer weer kunnen bijstellen. Onze werkwijze is gebaseerd op de kwaliteitsnorm NEN 8026. 

Breng uw vastgoedbeheer naar een hoger niveau en laat onze adviseurs u ondersteunen bij de daadwerkelijke uitvoering van onderhouds- en verduurzamingsmaatregelen. Neem contact op met één van onze collega's

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring