U bevindt zich hier:

Aanbesteden, prijs- en contractvorming

Bepaal uw aanbestedingsstrategie.

Strategie bepalen en partners selecteren
Een belangrijke stap in het beheer en onderhoud van uw vastgoed is het bepalen van de aanbestedingsstrategie en het zorgvuldig selecteren van uw partners. Hiervoor is kennis over de Wet- en regelgeving met betrekking tot het aanbesteden van diensten, werken en leveringen noodzakelijk. Daarnaast bestaan er diverse traditionele en geïntegreerde contractvormen (DBFMO /UAV-GC) waaruit gekozen kan worden om de strategie te kunnen bepalen. De adviseurs van BWE ondersteunen opdrachtgevers in dit proces en vele andere onderdelen op het gebied van huisvestingsmanagement.

Waarom kiezen voor BWE?
Wij beschikken over ruime ervaring in het (Europees) aanbesteden en inkopen van diensten en werken gericht op het beheer en onderhoud van vastgoed. Daarnaast hebben wij veel ervaring met diverse contractvormen. Onze (juridisch) adviseurs zijn goed op de hoogte van de Aanbestedingswet, kennen de contractvormen en brengen de mogelijkheden in beeld om uw inkoop- en aanbestedingsbeleid hierop af te stemmen. Als u voor ons kiest, kunt u rekenen op:

  • Gedegen en onderbouwd advies conform wet- en regelgeving
  • Een overkoepelende visie

We overzien de gehele vastgoedcyclus, van strategie tot het daadwerkelijke beheer en onderhoud van huisvesting.

Meer informatie
Wilt u meer weten over een aanbestedingsstrategie en waar u rekening me moet houden? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring