U bevindt zich hier:

Programma van eisen en onderhoudsbestek

Elk initiatief begint met een zorgvuldige analyse.

Adequaat beheer van huisvesting
Elk initiatief op het gebied van huisvesting begint met een zorgvuldige analyse van uw eisen, wensen en verwachtingen. Maar waar moet u beginnen? In een Programma van Eisen (PvE) en onderhoudsbestek regelt u op gestructureerde wijze het onderhoud en beheer van uw huisvesting. BWE Adviseurs gebouwbeheer helpt u hier graag mee. Zo weet u zeker dat het optimaal geregeld is. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak met als doel een reëel Programma van Eisen dat echt past in uw organisatie.

Voordelen BWE Adviseurs gebouwbeheer
Wij beschikken over ruime ervaring met het opstellen van Programma’s van Eisen gericht op het efficiënt beheren van uw vastgoed en de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Elke object is uniek. Voor elk van de sectoren waarin wij adviseren beschikken wij over een hoge mate van standaardisatie zodat wij altijd snel een project specifiek Programma van Eisen op maat op kunnen stellen. We hebben onder meer ruime ervaring in de zorg en het onderwijs, maar ook het bedrijfsleven. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Objectieve inventarisatie
  • Onafhankelijk advies
  • Begrijpelijke en inzichtelijke oplossingen

Dankzij onze ervaring in de verschillende sectoren, weten we op efficiënte wijze het onderhoud met de organisatorische en bedrijfskundige kant te verbinden. We begrijpen welke toegevoegde waarde dit voor uw organisatie heeft.

Programma van Eisen opstellen of advies nodig?
Heeft u hulp nodig bij de opzet van het Programma van Eisen en onderhoudsbestek? Heeft u misschien een vraag over een Programma van Eisen of loopt u tegen bepaalde zaken aan? Neem gerust contact met ons op.

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring