U bevindt zich hier:

Over BWE adviseurs gebouwbeheer

BWE adviseurs gebouwbeheer is een onafhankelijke technische advies- en managementbureau voor het beheer, onderhoud en verduurzamen van gebouwen en installatietechniek

BWE adviseurs gebouwbeheer is een onafhankelijk technische advies- en managementbureau voor het beheer, onderhoud en verduurzamen van gebouwen en installatietechniek. Huisvesting wordt pas echt van waarde als het iedere dag weer optimaal presteert voor de mensen die erin leven en werken. BWE organiseert het beheer, het onderhoud en verduurzaming zodat uw huisvesting optimaal presteert.

Dit doet BWE met een integrale visie op gebouwbeheer en onderhoudsmanagement. Deze visie strekt zich uit op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Daarbij benaderen we zowel de bouwkundige aspecten, maar ook installatietechnische aspecten. Daardoor biedt BWE een allesomvattende dienstverlening welke erop gericht is om huisvesting van waarde te creëren, maar vooral te behouden en u maximaal ondersteunt bij het uitvoeren van uw primaire proces.

Juist wanneer men denkt ‘’dat beheer en onderhoud straks wel komt’’, leveren wij de meeste toegevoegde waarde.

BWE heeft een integrale visie op gebouwbeheer: op organisatorisch, financieel, bouwkundig en installatietechnisch gebied. BWE organiseert het beheer en het onderhoud altijd met de focus op de exploitatie en duurzaamheid. Samen met haar opdrachtgevers zorgt BWE ervoor dat huisvesting optimaal presteert. Voor mensen die het gebouw gebruiken, voor vastgoedmanagers en voor de eigenaren. Zo creëren wij huisvesting van waarde.

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring