U bevindt zich hier:

Werken bij BWE

Vacatures
Onderhoudskundig Adviseur Vastgoed
Onderhoudskundig Inspecteur Vastgoed
Onderhoudskundig Coördinator Contractmanager

Carrière maken in de bouw-, vastgoed-, of huisvestingsector?
En dat binnen een organisatie waarin jij de ruimte krijgt om te ontwikkelen in de richting die jij wilt? Die mogelijkheid krijg je bij BWE Adviseurs gebouwbeheer. Bij ons is jouw carrière niet persé een vooraf vastgelegd traject, maar een netwerk van 'tracks' waarbij overstappen altijd een optie is. Als jij de passie hebt, faciliteren wij je ontwikkeling!

Onderdeel van 360Vastgoed
Ons unieke netwerk met vier organisaties, onder de vleugels van 360Vastgoed, maakt ons tot een heel aantrekkelijke werkgever. Niet alleen voor studenten en young professionals, maar ook voor ervaren professionals in onze sector. Er is altijd wel een opstappunt te vinden dat aansluit op het verloop van jouw carrière - en welke volop perspectieven biedt voor het vervolg ervan.

Onze mensen zijn onze belangrijkste waarde. Kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en bouwfysica is essentieel. Nóg belangrijker is het dat wij die inzetten op een manier die zorgt voor enthousiaste opdrachtgevers. Bij BWE zoeken we dus altijd mensen die niet alleen oog hebben voor het "wat", maar zeker ook voor het "hoe".

BWE is een vooruitstrevende kennisorganisatie op het gebied van het beheren van huisvesting.  Met een ondernemende cultuur waarin met lef en visie wordt geïnvesteerd in nieuwe diensten. Door de jaren heen is er een unieke synergie en samenwerking ontstaan waarin onze collega’s zichzelf continu ontwikkelen en ervaring opdoen. Want hoe goed onze faciliteiten ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat onze mensen het verschil maken.

Wat verwachten we van jou?
Al met al bepaalt bij BWE iedereen zijn eigen route. Die route is voor iedereen net even anders. Dat moet ook, want geen twee mensen zijn gelijk. Maar bij het kiezen van deze eigen route hoort ook eigen verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat je de regie over je toekomst zelf in handen neemt. En houdt, door steeds weer nieuwe dingen uit te proberen, niet bang te zijn om te blijven leren en ervoor te zorgen dat je optimaal inzetbaar blijft. Enerzijds door de vereiste kennis, vaardigheden en certificaten op peil te houden, anderzijds is het belangrijk om in de gaten te houden of de eigen kennis en vaardigheden op termijn nog wel nodig zijn binnen BWE en onze sector als geheel. Wij helpen je daar graag bij.

Werken bij BWE betekent samenwerken, waarbij je gebruik kunt maken van alle kennis en ervaring van de organisatie. De werksfeer kun je het best omschrijven als no-nonsense, resultaatgericht, informeel en gelijkwaardig.

Je brief, met curriculum vitae, is welkom via: info@bwe-adviseurs.nl.

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring