U bevindt zich hier:

Werken bij BWE: Ludo Velthuis, inspecteur en adviseur , over kwaliteit en kennis

De overstap naar BWE was niet vanzelfsprekend, overstappen naar een nieuwe baan is iets dat Ludo niet vaak doet. Ludo had al snel door dat kwaliteit bij 360Vastgoed hoog in het vaandel staat, net als bij hem.

De overstap naar BWE was niet vanzelfsprekend, overstappen naar een nieuwe baan is iets dat Ludo niet vaak doet. Ludo had al snel door dat kwaliteit bij 360Vastgoed hoog in het vaandel staat, net als bij hem. Daarnaast klikte het goed en maakt hij de sprong naar BWE. Dat blijkt achteraf een goede keuze! Ludo Velthuis vervult de rol van inspecteur en adviseur bij BWE Adviseurs gebouwbeheer, onderdeel van 360Vastgoed. Hij is 41 jaar en woont samen met vrouw en kinderen in Borne. Inmiddels heeft Ludo al bijna 20 jaar ervaring in zijn vak en werkt sinds 2018 bij BWE Adviseurs gebouwbeheer. Benieuwd naar zijn werk en ervaringen? Lees dan verder! 

Hoe ziet jouw dagelijkse werk als inspecteur & adviseur eruit?

De dagen zijn zeer verschillend van een offertetraject tot uitvoering en alles wat daartussen zit. Ik onderhoud contact met opdrachtgevers stel planningen op, voer inspecties uit, stem af met opdrachtgevers en stel Programma’s van Eisen op. Daarnaast voer ik ook inspecties uit op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en transportinstallaties. Zeer gevarieerd dus! 

Daarnaast hou ik mij ook bezig met aanbestedingen. Hiervoor stellen we aanbestedingsdocumenten op, voeren we uit en begeleiden het traject. In sommige gevallen voeren we ook controle op uitgevoerde inspecties door anderen. 

Waar haal jij de meeste voldoening uit?

Ik haal de meeste voldoening uit een tevreden klant. Als de opdrachtgever tevreden is met de opgeleverde documenten, ben ik dat ook. Dat is toch waar je het uiteindelijk voor doet. 

We hebben hele leuke projecten en opdrachtgevers waar we aan en voor mogen werken. Ik vind een project van begin tot einde meemaken het leukst en dan het liefst zo complex mogelijk. Ik hou wel van een uitdaging. 

Hoe ervaar jij werken bij BWE?

De werksfeer is open, transparant en collegiaal. Een erg fijne werksfeer. BWE is onderdeel van 360Vastgoed, hierdoor is er veel kennis binnen de organisatie. Door de kleinschaligheid van de organisatie loop je makkelijk bij je collega’s binnen. Hierdoor is kennis over verschillende vakdisciplines binnen handbereik en kun je de klant op meerdere vlakken helpen. Hierdoor zeggen we zelden ’nee’ tegen een klant. 

Hoe zie je jouw toekomst bij 360Vastgoed?

Als het aan mij ligt, blijf ik nog lang verbonden aan 360Vastgoed. Hoewel ik steeds meer richting advieswerk groei, hecht ik veel waarde aan het blijven uitvoeren van inspecties. Ik geloof dat het actief blijven in het veld belangrijk is om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Deze praktijkervaring biedt waardevolle inzichten die bijdragen aan het opstellen van plannen. Met deze brede kennis ben ik in staat om vollediger advies te geven.

Wat wil je zeggen tegen je potentiële nieuwe collega?

Ga het gesprek open aan en kom vooral een dag(deel) meekijken. Hierdoor zie je wat we allemaal doen, spreek je je nieuwe collega’s en proef je de sfeer. Waardoor je een overwogen beslissing kunt maken.

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring