U bevindt zich hier:

Vastgoed- en onderhoudsinspecties

meer dan inspecties: adviezen voor verduurzamen en uw primaire bedrijfsproces

Behoefte aan inzicht in technische staat en de energieprestatie van uw vastgoed én een professioneel advies voor duurzaam beheer? BWE Adviseurs gebouwbeheer is een adviesbureau met een bewezen staat van dienst in het leveren van uitgebreide vastgoed- en onderhoudsinspecties. Dat vormt de basis van het ondersteunen van uw tactische en strategische besluitvorming en het optimaliseren van de waarde van uw vastgoed.

Wij begrijpen het belang van adviezen die aansluiten op uw primaire bedrijfsproces. Onze rapporten en aanbevelingen zijn niet alleen grondig en betrouwbaar, maar ook op maat gemaakt om naadloos te passen bij uw organisatiedoelen.

Wat wij bieden op het gebied van vastgoed- en onderhoudsinspecties:

1. RVB BOEI®-inspecties: Onze gekwalificeerde inspecteurs voeren grondige RVB BOEI®-inspecties uit om de bouwkundige, installatietechnische, brandveiligheids- en energieprestaties van uw vastgoed te evalueren. Deze inspecties zijn de hoeksteen van uw vastgoedbeheer, waardoor u gerichte onderhoudsstrategieën kunt ontwikkelen en risico's kunt minimaliseren. Na uitvoering van de inspectie stellen inspecteurs een rapport op met integrale maatregelen ten aanzien van brandveiligheid, onderhoud, energiezuinigheid, duurzaamheid en wettelijke verplichtingen.

2. NEN 2767 Inspecties: Onze expertise in NEN 2767-inspecties biedt u een gedetailleerd inzicht in de conditie van uw vastgoedobjecten. Op basis van de gesignaleerde gebreken kunnen onderhoudskosten en risico’s in beeld worden gebracht. Dit wordt onderbouwd met veel fotomateriaal. Met deze inzichten helpen we u bij het plannen van onderhoud en herstelwerkzaamheden, op een efficiënte en kosteneffectieve manier. Wij zijn bekend met het werken in diverse onderhoudspakketten zoals O-Prognose, Planon, Prognotice en IBIS.

3. Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP): Op basis van de NEN 2767-inspectie stellen onze deskundigen gedetailleerde MJOP’s. Deze plannen zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelen, waardoor u kunt anticiperen op toekomstige onderhoudsbehoeften en kosten.

4. Meetrapporten conform NEN 2580: Een NEN2580-meetrapport geeft nauwkeurige informatie over de oppervlakte van uw vastgoedobjecten. Deze rapporten bieden u de benodigde gegevens voor onder andere verhuur, verkoop en ruimteplanning.

Een meetrapport omvat:
Plattegrond per verdieping met daarop op aanvraag aangegeven:

   • BVO (Bruto vloeroppervlakte)
   • GO (Gebruiksoppervlakte)
   • NVO (Netto vloeroppervlakte)
   • VVO (Verhuurbare vloeroppervlakte)
   • Overzicht van alle oppervlaktes per verdieping en per ruimte

5.  Energieadvies: Als voorvechters van duurzaamheid, bieden we energieadvies om uw vastgoed energie-efficiënter te maken en uw milieu-impact te verminderen. Dit doen we bij voorkeur in combinatie met onderhoudswerkzaamheden. Onze aanbevelingen zijn praktisch en gericht op meetbare resultaten.

Wilt u inzicht krijgen in de technische staat en de energieprestatie van uw vastgoed en professioneel advies voor duurzaam beheer? Neem contact op met één van onze collega's

 

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring