U bevindt zich hier:

Duurzaam Meerjaren onderhoudsplan (DMJOP)

Stuur doelgericht en doelmatig op het verduurzamen van uw vastgoed.

Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP)

Duurzaamheid is vanzelfsprekend een belangrijk thema binnen de vastgoedsector. Zeker gezien het feit dat er binnen het vastgoed en de directe omgeving een enorme hoeveelheid energie gebruikt wordt. Ongeveer 40% van het totale energieverbruik vindt plaats in gebouwen.

Het uitgangspunt voor een reguliere onderhoudsplanning is instandhouding van het vastgoed. Echter, met het doelgericht sturen op onderhoud kunt u ook doelgericht sturen op het verduurzamen van uw vastgoed. Door op een slimme en (kosten) efficiënte wijze uw onderhoud te combineren met het verduurzamen ervan plant én borgt u de toekomstbestendigheid van het gebouw. Hiermee kunt u tevens gepland inspelen op (aanstaande) wet- en regelgeving, zoals de informatieplicht en verplichting tot energiebesparing of dat kantoorgebouwen vanaf 2023 minimaal een energielabel C moeten hebben. 

BWE stelt voor u een Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) op zodat u inzicht krijgt in de te treffen maatregelen. Daarmee anticipeert u tijdig, effectief en (kosten) efficiënt op enerzijds de strengere eisen van de overheid op het gebied van duurzaamheid en anderzijds op een duurzame positionering van uw vastgoed in de markt.

Onze aanpak:

  • We inspecteren het vastgoed op: Onderhoud (NEN2767), Energieprestatie, wet- en regelgeving en materiaalgebruik;
  • We onderzoeken de mogelijkheden voor alternatieve energiebronnen en/of installatietechnische concepten;
  • We maken de invloed van verduurzamingsmaatregelen op de exploitatiefase inzichtelijk (Total Cost of Ownership);
  • We vervaardigen of optimaliseren de bestaande onderhoudsplanning tot een DMJOP;
  • Indien gewenst selecteren en contracteren we de onderhouds- en verduurzamingspartners en houden we toezicht op de uitvoering.

Meer weten over het verduurzamen van uw bestaande vastgoed?

Frank Koedijk

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw bestaande vastgoed? Of bent u van plan een DMJOP op te laten stellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

 

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - BWE Adviseurs - KvK-nummer 52583317

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring